Ga naar content

Kemphaanstraat 13

  • 114 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1968
  • 155 m2 perceel

Tussenwoning op een prachtige locatie aan vaarwater!

Op een steenworp afstand van het centrum van Wormer, met vaarwater direct voor de deur, vaar je binnen enkele honderden meters al op Het Zwet! Dit alles vind je bij de keurig onderhouden woning aan de Kemphaanstraat 13.

De positieve eigenschappen van deze woning beginnen al bij de entree en zetten zich voort naar binnen. De ruimtes op de begane grond zijn optimaal ingedeeld: aan de voorzijde bevindt zich de gezellige zithoek met uitzicht op het water, terwijl de achterzijde plaats biedt aan de eethoek en de moderne open keuken. Dankzij de doorgebroken keukenmuur is er een fijne verbinding met de woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een in 2022 volledig vernieuwde badkamer, uitgerust met een douche, een tweede toilet en een wastafel. De tweede verdieping herbergt de ruime vierde slaapkamer, een aparte zolderkamer met veel opbergruimte en de opstelplaats voor de cv-installatie.

Terug op de begane grond biedt de woning een royale achtertuin van 12 meter diep met eigen achterom en een stenen berging. Aan de voorzijde kun je eveneens heerlijk zitten en stap je zo in je boot voor een tocht naar Het Zwet of zelfs De Zaan!

Ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging; we delen graag meer details tijdens een persoonlijke rondleiding!
                                                                                                  
– Bouwjaar: 1968
– Perceeloppervlakte: 155 m²
– Woonoppervlakte: 114 m²
– Inhoud: 393 m³
– Energielabel: B 

Ligging: 
Wormer, een van de oudste plaatsen in de Zaanstreek, is een levendig dorp met een kind- en diervriendelijk karakter. Het centrum, met het winkelhart en de gezellige vrijdagmarkt vol verse producten, is gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar.

Voor sportliefhebbers en natuurliefhebbers biedt Wormer een rijkdom aan activiteiten. De natuurgebieden zoals het Wormer- en Jisperveld en het Zwet zijn perfect voor wie houdt van urenlang genieten in de natuur, of je nu wilt wandelen, zwemmen, varen of fietsen. De omliggende natuurgebieden bieden een heerlijke ontsnapping aan de drukte van alledag en maken Wormer tot een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving.

De bereikbaarheid vanuit Wormer is uitstekend met de rijkswegen A7, A8 en A9 binnen handbereik. Station Wormerveer bevindt zich op slechts 7 minuten fietsen via de nieuwe Zaanbrug, waardoor je in ongeveer 20 minuten op Amsterdam Centraal kunt zijn. Wormer combineert zo de rust van een dorp met de dynamiek van de stad binnen handbereik.
 
Bijzonderheden:
– Winkelcentrum van Wormer op loopafstand;
– Mogelijkheid om een boot voor de deur aan te leggen;
– Woning is nageïsoleerd en beschikt over energielabel B;
– Cv-installatie van Intergas uit 2022;
– Badkamer volledig vernieuwd in 2022;
– Kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde op de begane grond;
– Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 425.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds13 oktober 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeTussenwoning
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceel155 m2
Woonoppervlakte114 m2
Inhoud393 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Tuinoppervlakte104 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingAan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarwater
Tuin
TypeAchtertuin
StaatNormaal
LiggingNoordwest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Kemphaanstraat 13
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!