Ga naar content

Franklinstraat 17

  • 99 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1932
  • 132 m2 perceel

Charmante twee-onder-een-kapwoning met vernieuwde fundering in Wormerveer.

Gelegen in een rustige en vriendelijke wijk, terwijl het toch zeer centraal is ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer, dat typeert de Franklinstraat in Wormerveer. De locatie is uitstekend, en de woning heeft zich door de jaren heen ook op een positieve manier ontwikkeld! Dit valt direct op bij binnenkomst in de woonkamer, met zijn rustige uitstraling, witte muren en laminaat vloer. De woonkamer is ook aangenaam licht, mede dankzij een karakteristiek jaren ’30 element: de erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de eetkamer en de gesloten keuken. De keuken is geplaatst in 2009 en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken kom je in de zonnige achtertuin die is voorzien van een onderheide berging en een achterom.

De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers en een neutrale badkamer, uitgerust met een bad, douchehoek, wastafel en een tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, eenvoudig afgewerkt en ideaal als extra opbergruimte. Hier vindt u ook de cv-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Kom deze woning snel bekijken en bel voor een afspraak, wij staan voor je klaar!

Bouwjaar: 1932
Woonoppervlak: 99 m²
Perceel: 132 m²
Inhoud: 364 m³
Energielabel: E

De Franklinstraat is gelegen achter de Zaanbocht in Wormerveer. Al wandelend is de Zaanbocht bereikbaar en op korte afstand bevindt zich het Marktplein met diverse supermarkten, winkels en de wekelijkse markt. De Zaanbocht is de afgelopen jaren flink ontwikkeld tot een winkelgebied met diverse speciaalzaken zoals Luyt Bedden, Juwelier Kuyper, Saenkanter Wormerveer, Rijkhoff Wijnen, Heijne Kleding, Hemels IJs, Wala en Buter! Zomers drink je een heerlijke kop koffie op het terras van De Koffiezaak met uitzicht over de Zaan. Het NS-station bevindt zich op korte afstand en brengt je met 20 minuten op Amsterdam Centraal. De bereikbaarheid van de snelweg is ook uitstekend dankzij de snelle verbinding via de Provincialeweg naar de A8/A9, hierdoor liggen Amsterdam, Alkmaar en Haarlem op korte afstand.

Bijzonderheden:
* Fundering is vernieuwd in 2009;
* NS-station Wormerveer dichtbij gelegen, met 4x per uur verbinding richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem;
* De meterkast en bedrading gehele huis vernieuwd in 2009;
* Parkeren is mogelijk op basis van vrij parkeren;
* C.v. ketel vernieuwd in 2022;
* Berging is onderheid;
* Oplevering kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 425.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds13 oktober 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeTwee onder één kapwoning
Bouwjaar1932
Dak typeSchilddak
IsolatievormenVloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel132 m2
Woonoppervlakte99 m2
Inhoud364 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Tuinoppervlakte85 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingAan rustige weg, In woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatVerzorgd
LiggingZuidoost
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Erik Hempenius, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Franklinstraat 17
Ik ben Erik Hempenius, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!