Ga naar content

Rialen 17

  • 112 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1973
  • 223 m2 perceel

Jouw Droomhuis met garage in hartje Assendelft wacht op jou!

Bij aankomst valt direct de zeer grote voortuin op, die niet alleen een fraai aanzicht biedt, maar ook ruimte biedt voor diverse buitenactiviteiten. Grenzend aan de straat staat ook jouw eigen garage, perfect voor jouw auto of als extra bergruimte. En zonnepanelen? Jazeker 9 stuks.

Wanneer je naar binnen stapt, word je verwelkomd door een ruime en lichte hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken van het huis. De woonkamer is een perfecte plek van rust en gezelligheid. De echte houten vloer geeft de ruimte een warme en luxe uitstraling, terwijl de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de achtertuin. Deze royale woonkamer biedt alle ruimte die je nodig hebt voor ontspanning.

Als we de hardhouten trap omhoog nemen, komen we op de eerste verdieping, waar drie ruime slaapkamers te vinden zijn. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kast, en kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Of je nu een hobbykamer, een kantoor of een extra logeerkamer nodig hebt, deze kamers bieden alle flexibiliteit die je wenst. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer, die in 2018 compleet vernieuwd is. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, een aparte douche, een tweede toilet en een stijlvolle wastafel. De laatste trap leidt ons naar de tweede en tevens laatste verdieping. Hier vind je de vierde slaapkamer, een rustige en ruime plek die ideaal is voor gasten of als privé-slaapkamer. Daarnaast is er een perfecte plek voor je wasmachine en droger door de aansluitingen op de voorzolder.

Deze woning is klaar voor de toekomst en beschikt over recent vernieuwde muurisolatie en impregnatie alsmede dak- vloer en glasisolatie. Dit alles draagt bij aan een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen er ook nog eens negen zonnepanelen op het dak, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je energiekosten.

Wil je deze prachtige woning met eigen ogen zien? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek waarom dit jouw nieuwe thuis moet worden.

– Bouwjaar: 1973;
– Woonoppervlakte: 112m²;
– Perceeloppervlakte: 223m² eigen grond;
– Tuinoppervlakte: 145m²;
– Energielabel: B.

Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is de zeer ruime tuin. Zowel aan de voorzijde als aan de achterkant van het huis vind je heerlijke plekken om een zithoek te creëren. De tuin is een mooie combinatie van tegels en groen en is altijd zeer goed verzorgd en onderhouden. Dit biedt je de perfecte setting voor zomerse barbecues, tuinfeesten of gewoon om tot rust te komen in je eigen groene oase. De ligging van de woning is eveneens ideaal. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels, parken en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand te vinden. Ook ten opzichte van de uitvalswegen richting de snelwegen A7-8 en 9 is de woning ideaal gelegen.

Bijzonderheden:
– Zeer kindvriendelijke en autoluwe straat in Assendelft;
– Garage met een elektrische sectionaaldeur en afstandsbediening;
– Zeer royale en verzorgde voor-, achter- en zijtuin;
– De badkamer is in 2018 vernieuwd;
– In 2021 zijn volledig nieuwe zinken regenpijpen en goten geplaatst;
– Er liggen negen zonnepanelen op het dak;
– In 2023 is de woning zowel binnen als buiten volledig opnieuw geschilderd;

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 485.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds7 oktober 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeHoekwoning
Bouwjaar1973
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceel223 m2
Woonoppervlakte112 m2
Inhoud395 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Tuinoppervlakte145 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatVerzorgd
LiggingZuidoost
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Rialen 17
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!