Ga naar content

Kaaikhof 147

  • 82 m2 woonoppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar 2010

Ontdek jouw droomwoning in het hart van Assendelft! Dit lichte, moderne en uiterst toegankelijke appartement op een toplocatie wacht op jou. Gebouwd in 2010, biedt dit schitterende 3-kamerappartement met een royale oppervlakte van 82 m² en een aparte berging de perfecte woonoplossing voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak.

Gelegen op de bovenste etage van het complex, is dit juweeltje eenvoudig bereikbaar via een lift. De ruime woonkamer aan de achterzijde wordt verlicht door de bijna volledig glazen achtergevel met openslaande deuren. Stel je voor: een gezellige tv-hoek, een stijlvolle open keuken en een sfeervolle eettafel, allemaal gevuld met natuurlijk licht. Via de openslaande deuren stap je zo het balkon op, dat op het zuidoosten ligt en een adembenemend uitzicht biedt over Assendelft en het charmante binnenplein van het winkelcentrum.

Aan de voorzijde van het appartement vind je de slaapkamers. De royale hoofdslaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een grote kast en een comfortabel tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is verrassend ruim en veelzijdig; perfect als extra slaapkamer of als inspirerend thuiskantoor. De moderne badkamer is uitgerust met een verfrissende douche, een stijlvolle wastafel met meubel en een handige handdoekradiator. Daarnaast is er een apart toilet en een praktische berging met ruimte voor je wasmachine, droger, CV-ketel en mechanische ventilatie.

En dat is nog niet alles! Het complex biedt een aparte berging voor het veilig stallen van fietsen en een afgesloten terrein voor je auto. Zo heb je alles binnen handbereik.

Dit appartement is een droom voor iedereen die op zoek is naar een ideale woonplek. Met de lift ben je zo thuis, je woont direct boven het winkelcentrum en hebt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg. Klinkt dit als jouw perfecte nieuwe thuis? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

– Bouwjaar: 2010
– Woonoppervlakte: 82 m²
– Servicekosten: €207 per maand (exclusief voorschot stookkosten van €50,- per maand)
– Energielabel: A

Het appartement is gelegen boven het winkelcentrum ‘De Saen’. Hier vindt u alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen zoals een Albert Heijn en een Vomar, een slager en een bakker. Tevens beschikt het winkelcentrum over een eigen gezondheidscentrum. Op loopafstand bevindt zich het NS-station waardoor u binnen 20 minuten in hartje Amsterdam staat. Door de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen A8 en A9 bent u tevens binnen 20 autominuten in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Het parkeerdek geeft uitstekende parkeermogelijkheden. ’s Avonds is het parkeerdek voor de bewoners van het complex toegankelijk middels een afstandsbediening. Hierdoor kunt u altijd direct voor de deur parkeren. Het complex is v.v. centraal trappenhuis met bellentableau, postkasten en liftinstallatie. In de buurt van Saendelft zijn voldoende mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Zo zijn er verschillende groene velden waar je lekker kan wandelen.

Bijzonderheden:
– Complex met liftinstallatie;
– Gelegen in het winkelcentrum ‘de Saen’;
– Het appartement bevindt zich op de bovenste etage;
– Ruim 3-kamer appartement;
– Compleet afgewerkt;
– Berging in onderbouw;
– De VvE wordt professioneel beheerd;
– Parkeren wordt gedaan op het afgesloten parkeerdek.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 350.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds1 oktober 2024
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2010
SoortBovenwoning
Woonlaag3
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte82 m2
Inhoud281 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand9 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op afgesloten terrein
Virtuele tour
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Kaaikhof 147
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!