Ga naar content

Dorpsstraat 263

  • 98 m2 woonoppervlakte
  • 5 slaapkamers
  • Bouwjaar 1962
  • 250 m2 perceel

Hoekwoning met energielabel A en garage op toplocatie!

Welkom bij Dorpsstraat 263 in Wormer, een charmante hoekwoning met vrijstaande garage en een prachtig vrij uitzicht over het achtergelegen Zwet. Ben je op zoek naar een plek waar je jouw eigen droomhuis kunt creëren? Dan is dit jouw uitgelezen kans!

Deze woning, gebouwd in 1962, biedt een solide basis en volop potentieel om jouw eigen stempel erop te drukken. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer dankzij de grote raampartijen. De open haard zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Aansluitend vind je de keuken, met aan de achterzijde een bijkeuken en berging.

Vanuit de bijkeuken stap je de achtertuin in, en wat voor één! Met een diepte van 18,7 meter heb je altijd wel een plekje in de zon. Daarnaast beschik je over een achterom en een vrijstaande stenen berging, ideaal voor extra opslag. Op een tweede perceel naast de woning bevindt zich een vrijstaande garage van 16m². Vanaf de weg rij je zo de inrit in en kan je in de garage parkeren of deze als hobbyruimte gebruiken.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, waarvan twee met een prachtig uitzicht op de weilanden en het Zwet. De huidige badkamer is functioneel en beschikt over een tweede toilet, douche en wastafel. De tweede verdieping herbergt een overloop toegang tot de 2 slaapkamers en de cv-ruimte. Vanuit de slaapkamer beschik je ook hier over een fantastisch uitzicht.

De woning is bovendien verduurzaamd door na-isolatie, wat zorgt voor een betere energie-efficiëntie. Voor warm water is er een cv-installatie aanwezig, en voor de verwarming is er een moderne warmtepomp geïnstalleerd. Daarnaast zijn er 8 zonnepanelen geplaatst, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzamer leven.

Zie jij jezelf hier al helemaal thuis? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden en een bezichtiging. Onze makelaars geven je graag een persoonlijke rondleiding!
                  
– Bouwjaar: 1962
– Perceeloppervlakte: 250 m²
– Woonoppervlakte: 98 m²
– Inhoud: 371 m³
– Energielabel: A
                                                                            
Ligging:
De woning is strategisch gelegen in het dorp; het centrum van Wormer bevindt zich op slechts 3 minuten fietsafstand. Hier vind je diverse winkels en elke vrijdag een markt met allerlei verse producten. In de directe omgeving zijn ook sportverenigingen, natuurgebieden en het vaarwater/zwembad Het Zwet te vinden, allemaal op loop- of fietsafstand.

De bereikbaarheid van Wormer naar de grote steden is eveneens uitstekend. De rijkswegen A7, A8 en A9 zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Het dichtstbijzijnde NS-station, station Wormerveer, ligt op slechts 9 minuten fietsafstand, vanwaar je binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal kunt zijn.

Bijzonderheden:
– Hoekwoning met potentieel voor modernisering;
– Vrijstaande garage van 16 m² naast de woning;
– Hybride warmtepomp voor efficiënte verwarming;
– Voorzien van 8 zonnepanelen;
– Vier ruime slaapkamers;
– Grote achtertuin met veel potentieel;
– Snelle oplevering mogelijk.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.
 

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 475.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds24 september 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeHoekwoning
Bouwjaar1962
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel250 m2
Woonoppervlakte98 m2
Inhoud371 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand14 m2
Tuinoppervlakte157 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Locatie
LiggingVrij uitzicht
Tuin
TypeAchtertuin
StaatNormaal
LiggingNoordwest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Virtuele tour
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Dorpsstraat 263
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!