Ga naar content

Wandelweg 162

  • 129 m2 woonoppervlakte
  • 5 slaapkamers
  • Bouwjaar 1929
  • 175 m2 perceel

Karakteristieke en fraai afgewerkte vrijstaande woning in Wormerveer!

Ben je op zoek naar een woning vol karakter, sfeer en met een centrale ligging? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Deze jaren ’30 woning ligt op een prachtige, centrale locatie in het bruisende Wormerveer, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een keurig onderhouden woning met fraaie details. De woning beschikt over een karakteristieke erker aan de voorzijde, een houten visgraatvloer en een sfeervolle open haard. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en dankzij de nieuwe lichtkoepel geniet je hier van een prettige lichtinval.

De woning is recentelijk nog verder verbeterd om het comfort en de duurzaamheid aanzienlijk te verhogen. Zo is de aanbouw met plat dak twee jaar geleden volledig vernieuwd en is het dak bij de lichtkoepel hersteld en voorzien van een nieuwe lichtkoepel anderhalf jaar geleden. Daarnaast is er een nieuwe houtkachel geplaatst, wat zorgt voor extra warmte en gezelligheid. De spouwmuren zijn een jaar geleden geïsoleerd met isolatieballetjes, wat bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie. Ook zijn de ramen en kozijnen aan de achterzijde van de eerste etage vervangen door HR++ glas, wat zorgt voor extra isolatie en comfort. De vloerafwerking op de bovenverdieping is eveneens vernieuwd, wat de ruimtes een frisse uitstraling geeft. Bovendien zijn er dit jaar acht zonnepanelen geïnstalleerd, wat leidt tot lagere energiekosten en een duurzamer leven. Tot slot is de CV-ketel twee jaar geleden vervangen door een efficiënte Intergas CW5.

De op het zuidwesten gepositioneerde achtertuin biedt vele zonuren, waardoor je hier volop kunt genieten. De tuin beschikt over een stenen berging en een eigen achterom.

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer, voorzien van een douche en een tweede toilet. De bovenverdieping is keurig afgewerkt en biedt twee grote en één kleine kamer. De zolder is omgetoverd tot twee keurige kamertjes, beide voorzien van nieuwe dakramen, ideaal als extra slaapkamers of als thuiswerkplek.

– Bouwjaar: 1929
– Perceeloppervlakte: 175m² eigen grond
– Woonoppervlakte: 129m²
– Inhoud: 459m³ 
– Energielabel: D

Ligging
Wormerveer ligt in het hart van Zaanstad en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, de IJmond, Alkmaar en Purmerend. De bereikbaarheid is uitstekend via de rijkswegen A7, A8 en A10, en het NS-station Wormerveer ligt op slechts een paar minuten lopen. Ideaal als je in de omgeving van Amsterdam werkt, want Amsterdam is slechts 15 minuten reizen! In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen, waaronder de Zaanbocht en het Marktplein.

Bijzonderheden:
* Rolluiken aan de achterzijde van de woning;
* De aanbouw met plat dak is 2 jaar geleden vernieuwd en een nieuwe lichtkoepel geplaatst;
* Een nieuwe houtkachel geplaatst (2023);
* Spouwmuurisolatie (met isolatieballetjes, 2023);
* Nieuwe ramen en kozijnen aan de achterzijde van de eerste etage zijn voorzien van HR++ glas;
* 8 zonnepanelen (eigendom, 2023);
* Houten visgraatvloer;
* Meetrapport zakkingrapport van de gemeente beschikbaar. Gemiddelde zakkingssnelheid over de laatste 12 maanden: 1.5 mm/jaar, gekwalificeerd als klein;
* Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 450.000 k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds22 september 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeVrijstaande woning
Bouwjaar1929
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel175 m2
Woonoppervlakte129 m2
Inhoud459 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand7 m2
Tuinoppervlakte80 m2
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatNormaal
LiggingZuidwest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Wandelweg 162
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!