Ga naar content

Impostmeester 37

  • 102 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 2000
  • 112 m2 perceel

Zó netjes en modern zie je ze maar zelden!

Welkom op de Impostmeester en in het bijzonder bij nummer 37! Hier vind je deze prachtige, instapklare woning! Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een schitterende woonkamer met een zeer ruime zithoek aangrenzend aan de tuin. De grote raampartijen laten veel natuurlijk licht binnen. De visgraatvloer en strak gestuukte muren stralen luxe en elegantie uit, waardoor je je meteen thuis voelt. Bovendien is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en warmte. De moderne keuken is een lust voor het oog en is perfect voor zowel de hobbykok als de doorgewinterde chef. Elk detail is met zorg afgewerkt, waardoor elke dag koken een waar genot wordt. De zonnige achtertuin ziet er verzorgd uit en is een perfecte plek voor rust en gezellige avonden. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, een barbecue wilt organiseren of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, deze tuin biedt het allemaal.

Op de eerste verdieping vind je drie prachtige kamers. De master bedroom is zeer ruim en biedt genoeg ruimte voor een groot bed en een royale kast. De andere twee kamers zijn eveneens ruim en bieden talloze mogelijkheden. Of je nu extra slaapkamers nodig hebt, een thuiskantoor wilt inrichten of een speelkamer voor de kinderen, hier kan het allemaal. De badkamer is een echte eyecatcher. Met een ruime inloopdouche, een tweede toilet en een bijzonder mooie wastafel, biedt deze ruimte alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag.

En alsof dat nog niet genoeg is, vind je op de tweede verdieping nog een extra slaapkamer. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als gastenkamer, hobbyruimte of zelfs als een tweede thuiskantoor. Op de overloop is bovendien een handige aansluiting voor een wasmachine en droger.

Kortom, deze woning biedt een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Plan nu jouw bezichtiging in en mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze fantastische woning!

– Bouwjaar: 2000
– Woonoppervlakte: 102 m²
– Perceeloppervlakte: 112 m² eigen grond
– Energielabel: A

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt en aan een autoluwe weg, wat zorgt voor een veilige en rustige omgeving voor het hele gezin. Bovendien bevindt het winkelcentrum ‘De Saen’ zich op fietsafstand, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en diverse speciaalzaken, zoals een slager, bakker, sportschool en bloemist.

Saendelft is uitstekend bereikbaar via verschillende uitvalswegen. De A8 en A9 liggen op korte afstand, waardoor je snel en eenvoudig naar steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar kunt reizen. Ook de N203 biedt een snelle verbinding naar nabijgelegen dorpen en steden. Dit maakt Saendelft een ideale locatie voor zowel forenzen als gezinnen. Daarnaast is het openbaar vervoer goed geregeld, met meerdere bushaltes en het treinstation Assendelft/Krommenie in de buurt. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, vanuit Saendelft ben je altijd snel en efficiënt onderweg.

Bijzonderheden:
– De woning wordt verwarmd door stadsverwarming;
– Gelegen aan een autoluwe straat in de kindvriendelijke wijk Saendelft;
– Er zijn in totaal vier slaapkamers;
– In 2023 zijn er zeven zonnepanelen geplaatst;
– Verzorgde en goed onderhouden tuin op het zuidwesten;
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– Zowel de badkamer als de keuken zijn in 2019 vernieuwd.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 475.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds16 september 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeTussenwoning
Bouwjaar2000
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel112 m2
Woonoppervlakte102 m2
Inhoud345 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Tuinoppervlakte48 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatVerzorgd
LiggingZuidwest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Impostmeester 37
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!