Ga naar content

De Waterdief 46

  • 125 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1997
  • 202 m2 perceel

Ben jij op zoek naar een goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met garage gelegen in een kindvriendelijke buurt? Dan is deze woning zeker jouw bezichtiging waard!

Stel je eens voor: je komt thuis in een zeer goed onderhouden geschakelde twee-onder-een-kapwoning met een garage. Deze woning heeft een prachtige ligging in de wijk, met vrij uitzicht aan de voorzijde op een speelplaats. Dit biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een veilige en leuke plek voor kinderen om te spelen.

Bij binnenkomst valt de ruime woonkamer aan de voorzijde direct op. Hier heb je alle ruimte om een gezellige zithoek te creëren waar je heerlijk kunt ontspannen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Hoewel deze wat ouder is, biedt de ruimte volop mogelijkheden voor een grote eettafel waar je met familie en vrienden van maaltijden kunt genieten. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een praktische bijkeuken is ontstaan met een wasmachineaansluiting. Bovendien kun je via de bijkeuken de garage binnendoor bereiken, wat extra gemak biedt.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De nieuwe, moderne badkamer is een waar pronkstuk. Met een prachtige ruime inloopdouche voorzien van een moderne zwartkleurige schuifdeur, een toilet en een wastafel, biedt deze badkamer alle comfort die je nodig hebt.

De zolderverdieping is ook goed benut. Hier vind je een voorzolder met veel bergruimte en een ruime slaapkamer, ideaal voor een tienerkamer, logeerkamer of werkkamer.

Parkeren is geen enkel probleem, want je kunt je auto op eigen terrein parkeren. De achtertuin is erg goed onderhouden en beschikt over diverse terrassen waar je heerlijk kunt ontspannen en van het buitenleven kunt genieten.

De ligging in Uitgeest is perfect. Op loopafstand vind je het trein en bus station, met ideale verbindingen (ook als forens) naar Alkmaar, Haarlem, Zaanstad en Amsterdam. De snelweg A9 is snel bereikbaar, wat het woon-werkverkeer vergemakkelijkt. Daarnaast zijn er scholen en sportfaciliteiten in de buurt, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen. Tot slot ligt het recreatiegebied Alkmaarder – en Uitgeestermeer op 15 minuten fietsafstand.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en plezierig wonen in een prachtige omgeving.

Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: ca. 125 m2
Overige inpandige ruimte: ca. 19m2
Perceeloppervlakte: 202 m2
Energielabel: A

Bijzonderheden:
– keurig onderhouden twee-onder-een-kapwoning;
– stenen garage binnendoor bereikbaar;
– bijkeuken met wasmachine aansluiting;
– vier ruime slaapkamers;
– moderne badkamer v.v. ruime inloopdouche, wastafel en toilet (2022);
– moderne toiletruimte (2022)
– rustige straat;
– vrij uitzicht voorzijde;
– 18 zonnepanelen;
– vloerverwarming aanwezig;
– schilderwerk buitenzijde 2023;
– achtertuin gelegen op het zonnige noordwesten;
– op loop- en fietsafstand van station, basisscholen en winkels;
– goede verbinding richting Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 575.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds12 september 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeGeschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar1997
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceel202 m2
Woonoppervlakte125 m2
Inhoud528 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand19 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatNormaal
LiggingNoordwest
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Virtuele tour
Ik ben Tristan Jacobs, NVM Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager bij Brantjes Heemskerk. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie De Waterdief 46
Ik ben Tristan Jacobs, NVM Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager bij Brantjes Heemskerk. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!