Ga naar content

Heiligeweg 17H

  • 38 m2 woonoppervlakte
  • 1 slaapkamers
  • Bouwjaar 2011

Dit 2-kamerappartement met eigen parkeerplek voor je auto aan de Heiligeweg 17 H in Krommenie bevindt zich in het midden van de dorpskern van Krommenie, oftewel dichtbij alle winkels en gezellige restaurantjes. Je zult op een grootse plek wonen in een compact, stijlvol en uiterst slim ingedeeld appartement. Doordat er een energie A-label is, heb je een hoog comfort en lage energielasten.

Indeling:
Middels de fraaie hoofdentree aan de voorzijde bereik je via de trap of de lift gemakkelijk de eerste etage.
Bij binnenkomst zal je versteld staan van de efficiënte indeling. Hal met toegang tot de woonkamer, een forse slaapkamer, badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoeken radiator. De keuken is ingedeeld met een schiereiland en inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De goede sfeer in het appartement komt o.a. door het Franse balkon, maar ook door de gestuukte plafonds.

Onder het appartement bevinden zich de parkeerplaatsen waarvan de entree bijzonder mooi is. De berging is perfect om de fietsen droog te parkeren voordat je er op uit trekt om van de schitterende Zaanse omgeving te genieten.

Bouwjaar: 2011
Woonoppervlakte: 84 m²
Energielabel: A
Servicekosten: € 91,00 per maand (exclusief servicekosten parkeerplek ad. € 31,- per maand)

Bijzonderheden:
– Duurzaam appartement met energielabel A;
– Super centrale en gezellige ligging;
– Gelijkvloers appartement bereikbaar met lift;
– Eigen parkeerplaats op privéterrein;
– Fietsenberging op de begane grond op het afgesloten binnenterrein;
– Oplevering kan snel.

Omgeving:
De populaire dorpskern van Krommenie is een hele fijn plek om te wonen. Zo hoef je je niet te vervelen met een rijk verenigingsleven, een wekelijkse markt en een grote verscheidenheid aan winkeltjes en restaurantjes op loopafstand. De uitvalswegen naar Amsterdam en Alkmaar zijn binnen luttele minuten bereikbaar. Het station Krommenie-Assendelft bereik je binnen een paar minuten fietsen, of via de bushalte om de hoek. Krommenie heeft een mooie bibliotheek en zwembad op fietsafstand en het Agathepark ligt op loopafstand.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 275.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds11 september 2024
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2011
SoortPortiekflat
Woonlaag1
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte38 m2
Inhoud132 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Indeling
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Locatie
LiggingAan drukke weg, In centrum
Tuin
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOp eigen terrein
Virtuele tour
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Heiligeweg 17H
Ik ben Corno Pronk, NVM Register Makelaar-Taxateur / Vestigingsmanager bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!