Ga naar content

Tuinhommel 17

  • 169 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 2004
  • 176 m2 perceel

Wow, wat een uitzicht! Luxe en zeer ruime woning gelegen aan vaarwater!

Gelegen in het populaire Plan Willis vind je Tuinhommel nummer 17! Bij aankomst parkeer je zeer gemakkelijk op eigen terrein; zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd. Ook beschikt de woning over een eigen garage, ideaal voor het veilig stallen van je auto, fietsen of als extra opslagruimte. Wanneer wij naar binnen gaan, word je direct verwelkomd door een indrukwekkende en royale woonkamer die baadt in natuurlijk licht, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De moderne en stijlvolle keuken, die in 2019 volledig is vernieuwd, is van alle gemakken voorzien en biedt volop ruimte voor culinaire hoogstandjes. Dit draagt bij aan de luxe uitstraling van de woning. Via de schuifpui in de woonkamer krijg je toegang tot de tuin aan vaarwater met een drijvende vlonder. Dit biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van het buitenleven, te vissen, of zelfs met een bootje de omgeving te verkennen.

Als we de trap omhoog nemen, ontdekken we dat deze woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Deze indeling is ideaal voor een groot gezin of om extra ruimte te creëren voor een werk- of hobbykamer. De slaapkamers zijn zeer ruim en luxe afgewerkt. Ze bieden voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast, waardoor er nog steeds voldoende bewegingsruimte overblijft. De kamers zijn ontworpen met comfort en stijl in gedachten, wat zorgt voor een ontspannen en luxe leefomgeving. Daarnaast beschikt een van de slaapkamers ook nog eens over een balkon!

De badkamer is ruim en verzorgd en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is het prachtige dakterras op de eerste verdieping, dat over de gehele lengte van de woning loopt. Hierdoor heb je zowel op het oosten als op het westen ruim plek om te zitten, wat leidt tot zowel ochtend- als avondzon. Hier kun je genieten van de zon, heerlijk buiten dineren of simpelweg ontspannen met een goed boek.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxe leven in een van de mooiste wijken van Krommenie. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

– Bouwjaar: 2004
– Woonoppervlakte: 169 m²
– Perceeloppervlakte: 176 m² eigen grond
– Energielabel: A

Plan Willis is een zeer populaire en rustige wijk in Krommenie. Deze gewilde buurt staat bekend om zijn vriendelijke sfeer, groene omgeving en uitstekende voorzieningen. Hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van scholen en winkels tot parken en openbaar vervoer. Belangrijke uitvalswegen rondom het gebied zijn de N203 (Provincialeweg), A8, A9 en N246, die verbindingen bieden naar omliggende steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Het dichtstbijzijnde treinstation is Krommenie-Assendelft, met goede openbaar vervoersverbindingen naar diverse bestemmingen.

Bijzonderheden:
– Zeer luxe uitstraling;
– De keuken is in 2019 compleet vernieuwd;
– De begane grond wordt verwarmd door vloerverwarming;
– Er is airco aanwezig;
– De woning is gelegen aan vaarwater;
– Er zijn vier slaapkamers aanwezig;
– Parkeren op eigen terrein en de beschikking over een garage;
– De woning beschikt over een dakterras en een balkon;
– Gelegen in een autoluwe straat aan de rand van de wijk.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 795.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds10 september 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortHerenhuis
TypeGeschakelde woning
Bouwjaar2004
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel176 m2
Woonoppervlakte169 m2
Inhoud623 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand55 m2
Tuinoppervlakte77 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingAan water, In woonwijk, Aan vaarwater
Tuin
TypeAchtertuin
StaatVerzorgd
LiggingOost
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Virtuele tour
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Tuinhommel 17
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!