Ga naar content

Kokerstraat 73

  • 68 m2 woonoppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar 2010

Ruim 3-kamerappartement met balkon in het centrum van Wormer!

We hebben het hierboven al even genoemd, in het centrum van Wormer. En dat klopt helemaal, een heerlijke locatie voor iedereen die toch alles om zich heen wilt hebben en toch de rust wilt opzoeken. Dan woon je hier ideaal! 

Bij aankomst bij het complex kun je je auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarage onder het gebouw, op je eigen parkeerplek. Via de lift bereik je vervolgens eenvoudig de woning. Het appartement is ruim opgezet, met aan de rechterzijde de woonkamer en keuken. Hier kun je, net als in de huidige situatie, een gezellige woon- en eetkamer creëren. Daarnaast heb je vanaf hier toegang tot het balkon, dat over de gehele breedte van het appartement loopt en op het zonnige zuiden ligt!

Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers, een wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en cv-installatie, een separaat toilet en uiteraard de badkamer. De kamers zijn ruim opgezet en kunnen beide als slaapkamers worden gebruikt. Uiteraard kan een van de kamers ook dienen als thuiswerkkamer of hobbykamer!

Kortom, je hoeft alleen je spullen te verhuizen en je kunt direct gaan genieten van je nieuwe woning!

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijke bezichtiging!

– Bouwjaar: 2011
– Woonoppervlakte: 68 m²
– Balkon: 11 m² (zuid)
– Inhoud: 225 m³
– Energielabel: B

Ligging:
Het appartement aan de Kokerstraat in Wormer ligt op een ideale plek voor wie houdt van een rustige maar toch goed bereikbare woonomgeving. Wormer is een van de oudste dorpen in de Zaanstreek en staat bekend om zijn levendige, kind- en diervriendelijke sfeer. Het gezellige centrum van Wormer, met zijn winkelhart en de vrijdagmarkt vol verse producten, is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Voor de sportievelingen en natuurliefhebbers is er genoeg te doen. De prachtige natuurgebieden zoals het Wormer- en Jisperveld en het Zwet zijn perfect voor lange wandelingen, zwemmen, varen en fietstochten. Deze gebieden bieden een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte en maken Wormer tot een fijne plek om te wonen.

Qua bereikbaarheid zit je in Wormer ook goed. De snelwegen A7, A8 en A9 zijn makkelijk te bereiken, en Station Wormerveer ligt op slechts 5 minuten fietsen via de nieuwe Zaanbrug. Vanaf daar ben je in ongeveer 20 minuten op Amsterdam Centraal. Zo combineert Wormer de rust van een dorp met de voordelen van de stad binnen handbereik.
 
Bijzonderheden:
– Twee slaapkamers;
– Ruim balkon op het zuiden;
– Eigen parkeerplaats en berging;
– Gesloten entree met twee liften en trappenhuizen;
– Actieve en professioneel beheerde VvE;
– Servicekosten bedragen €163,27,- per maand;
– Zeer centrale ligging;
– Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 325.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds21 juli 2024
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2010
SoortGalerijflat
Woonlaag2
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte68 m2
Inhoud225 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand11 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuin
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Parkeergarage
Virtuele tour
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Kokerstraat 73
Ik ben Roan Mulderij, NVM Makelaar bij Brantjes Wormerland. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!