Ga naar content

Rozeboom 10

  • 184 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • Bouwjaar 1979
  • 398 m2 perceel

Royale woning met grote tuin op een fantastische plek in Westerkoog!

Aan het einde van een hofje in dit woonerf rij je direct je eigen terrein op. Waar plek is voor 2 auto’s. Ideaal natuurlijk want zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd. Nadat je jouw auto hebt geparkeerd zie je direct hoe groot deze voortuin is. We gaan eerst naar binnen.

Bij binnenkomst word je meteen getroffen door de royale ruimte en de hoogte van het plafond in de hal. Wat een binnenkomer! Dit gevoel van ruimte neem je mee richting de woonkamer, met een open haard die in 2018 geplaatst is. De woonkamer is modern en licht ingericht, dit komt mede door de vele ramen en de grote schuifpui achter. Er is een aparte ruimte in de woonkamer, waar je een werkplek of speelplek kan creëren. Via de pui bereik je jouw grote achtertuin. Die deze woning extra bijzonder maakt. Er is namelijk meer dan genoeg ruimte voor meerdere comfortabele zithoeken, een aparte speelplek voor de kinderen, een gezellige overkapping of zelfs een moestuin. En het mooiste is dat je niet hoeft te kiezen, want er is voldoende ruimte om al deze opties te realiseren! Bovendien is er al een speelplek aanwezig in de voortuin, voorzien van kunstgras en een trampoline. Deze woning biedt je de mogelijkheid om al je tuinwensen te vervullen. Door de ligging, voor op het oosten en achter op het westen, is er altijd ergens zon of schaduw om heerlijk te kunnen ontspannen. Daarnaast is de tuin rondom voorzien van verlichting die bij verduistering automatisch inschakelt (in-lite).

Wanneer we weer naar binnen gaan, valt direct de ruime keuken op, die in 2017 volledig is vernieuwd. De keuken heeft een strakke en tijdloze uitstraling en is van alle moderne gemakken voorzien. Via de gang beneden bereik je nog de inpandige garage met plek voor een auto, ruimte voor was en droogmachine en ruime inbouwkast. Boven aangekomen treffen we drie goed bemeten slaapkamers aan. Een van de kamers bereik je via een inloopkast. Vanuit deze slaapkamer heb je toegang tot een balkon dat op het westen is gericht. Als laatste is er nog een zeer ruime badkamer op de eerste verdieping, volledig uitgerust met ruime dubbele wasbakken, een ligbad en een inloopdouche. Oorspronkelijk waren er op deze etage vier slaapkamers. Voor wie dat wil, is dat alsnog weer te realiseren. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping waar je een nog een ruime kamer vindt. Perfect voor extra slaapkamer, logeer kamer, kantoor of als extra opslagruimte. In de ruimte voor de zolderkamer, waar de cv-installatie (2024) is geplaatst, is ook nog flink wat opslagruimte. Op de zolder is voldoende licht door de nieuwe dakramen. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Plan dan snel jouw bezichtiging!

– Bouwjaar: 1979
– Woonoppervlakte: 184 m²
– Perceel oppervlakte: 398 m² eigen grond
– Energielabel: B
– Oplevering: in overleg

Bij het binnenrijden van de populaire wijk Westerkoog wordt de rustige en gastvrije sfeer direct merkbaar. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor ontspanning met diverse wandel- en fietspaden. Via busbrug ‘De Binding’ bereik je binnen 15 minuten het centrum van Zaandam. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik; een wandeling van slechts tien minuten vanaf Rozeboom 10 brengt je naar Winkelcentrum Westerkoog, waar je een breed scala aan winkels vindt, variërend van gespecialiseerde winkeltjes tot bekende supermarktketens. De Provincialeweg zorgt voor een verbinding tussen Westerkoog en andere wijken binnen Zaanstad, evenals met nabijgelegen steden en dorpen. Dankzij deze provinciale wegen ben je snel in Zaandam of op weg naar de kust. Daarnaast ligt Westerkoog in de nabijheid van enkele belangrijke Nederlandse snelwegen. De A8 en de A7 zijn bijvoorbeeld essentiële routes die toegang bieden tot Amsterdam en andere delen van het land. Westerkoog is ook voorzien van een treinstation, wat de wijk nog beter bereikbaar maakt. Vanaf Station Koog aan de Zaan ben je binnen enkele minuten in Zaandam en binnen 15 minuten in het hart van onze hoofdstad, Amsterdam. Deze uitstekende verbindingen maken Westerkoog niet alleen een ideale woonplek voor rustzoekers, maar ook voor mensen die dagelijks naar diverse steden moeten reizen.

Bijzonderheden:
– CV ketel (Intergas) is in 2024 vernieuwd;
– In 2018 zijn er 15 zonnepanelen geplaatst;
– De keuken is in 2017 compleet vernieuwd;
– Ruime voor-, zij en achtertuin met een oppervlakte van 262 m²;
– De woning beschikt grotendeels over HR+ beglazing;
– De mechanische ventilatie is in 2017 vernieuwd;
– De haard is in 2018 geplaatst;
– Dakramen badkamer en zolder (2) zijn uit 2020 en 2024
– In 2022 is het buitenschilderwerk vernieuwd.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt je op Funda.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 795.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds9 juli 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeTwee onder één kapwoning
Bouwjaar1979
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceel398 m2
Woonoppervlakte184 m2
Inhoud680 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand8 m2
Tuinoppervlakte262 m2
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingIn woonwijk
Tuin
TypeAchtertuin
StaatFraai aangelegd
LiggingWest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Rozeboom 10
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!