Ga naar content

Grote Bleeker 8

  • 86 m2 woonoppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar 1970
  • 170 m2 perceel

Hoekwoning met geweldige tuin aan vaarwater!

Van harte welkom in Rooswijk, hier staat deze tweelaags hoekwoning met een fantastische tuin. Gelegen in een autoluwe straat in een rustige buurt. Bij binnenkomst valt direct de warme en ruime sfeer op. De keuken straalt een landelijke charme uit en beschikt over alle benodigde voorzieningen. De ruime woonkamer met houtkachel biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en geeft je direct toegang tot de tuin, die groen en zeer ruim is opgezet. En ook nog eens gelegen aan vaarwater, is deze woning een droom voor vele mensen. Dit vaarwater staat in verbinding met de Zaan (via een sluis), waardoor je moeiteloos kunt genieten van allerlei wateractiviteiten. Of je nu graag vaart, vist of gewoon geniet van het rustgevende uitzicht op het water, deze locatie biedt het allemaal. De directe toegang tot de Zaan betekent dat je eenvoudig kunt varen naar verschillende bestemmingen en volop kunt genieten van het waterleven. Denk hierbij aan het Uitgeestermeer, het Alkmaardermeer en zelfs Amsterdam is per water te bereiken. Deze unieke ligging aan het vaarwater maakt de woning extra bijzonder en aantrekkelijk voor liefhebbers van de natuur en watersport.

Wanneer wij de trap omhoog nemen, vinden wij twee slaapkamers (oorspronkelijk drie), zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. De kamers beschikken over grote en brede ramen, waardoor er veel natuurlijk licht de woning instroomt. Ook vind je hier de badkamer, die in 2018 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd is en nu beschikt over een toilet, wastafel en inloopdouche.

Er is veel tijd en moeite gestoken in het energiezuiniger maken van de woning. In 2023 zijn er maar liefst negen zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning aanzienlijk minder afhankelijk is van externe energiebronnen en de energiekosten flink worden verlaagd. Daarnaast is de woning voorzien van isolatie, wat niet alleen bijdraagt aan een lagere energierekening, maar ook zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar. De isolatie omvat zowel de muren als de daken, waardoor warmteverlies flink wordt beperkt. Verder beschikt de woning over dubbel glas in de ramen. Dankzij deze maatregelen is de woning niet alleen milieuvriendelijker, maar ook comfortabeler en duurzamer voor de toekomst.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over Grote Bleeker 8? Plan dan snel jouw bezichtiging!

– Bouwjaar: 1970
– Woonoppervlakte: 86 m²
– Achtertuin: 78 m²
– Perceel: 170 m² op eigen grond
– Energielabel: B

Grote Bleeker 8 is gelegen in een rustige, waterrijke en populaire Rooswijk in Zaandijk, met alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. De woning biedt snelle en eenvoudige toegang tot de A8 en A10, waardoor je binnen korte tijd in Amsterdam of andere omliggende steden bent. Dit maakt de woning ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving met uitstekende verbindingen naar het stedelijke leven.

Bijzonderheden:
– Gelegen aan een autoluwe weg in een kindvriendelijke en rustige wijk;
– Dakbedekking hoge dak 2021, en dat van het lage dak 2018;
– De begane grond is voorzien van houten kozijnen en de verdieping beschikt over kunststof kozijnen;
– In 2023 zijn er negen zonnepanelen geplaatst en is de groepenkast vernieuwd;
– Zowel de badkamer als het toilet zijn in 2018 vernieuwd;
– De Cv-ketel (Intergas) is in 2015 vernieuwd;
– De woning beschikt over twee slaapkamers, in een handomdraai is de derde slaapkamer weer te realiseren.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 389.500 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds8 juli 2024
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeHoekwoning
Bouwjaar1970
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceel170 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud352 m3
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand0 m2
Tuinoppervlakte178 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingAan water, In woonwijk, Aan vaarwater
Tuin
TypeAchtertuin
StaatVerzorgd
LiggingWest
AchteromJa
Uitrusting
Soorten warm waterCV ketel
Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
Virtuele tour
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Grote Bleeker 8
Ik ben Jan den Adel, NVM Register Makelaar/ Directeur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!